Quick Fruit

Quick Fruit

Beschikbaarheid: Niet in voorraad.

€ 22,50

Snel overzicht

Een uitstekende kruising tussen LR#2 en Grapefruit. Erg zoet, fruitig en zacht met inhaleren.

Productbeschrijving

Quick Fruit is een autoflowering soort die gekenmerkt wordt door een hoge opbrengst en een uiterst zoete smaak en geur. Deze kruising tussen Lowryder #2 en Grapefruit kan dan ook zeer zeker geslaagd genoemd worden.

Quick Fruit wordt iets groter dan de gemiddelde autoflowering cannabis soort. Zeker als je Quick Fruit buiten plaatst in een grote pot of open grond kan Quick Fruit uitgroeien tot een plant van ruim één meter met een zeer grote, volle hoofdbud en enkele stevige zijtakken. Quick Fruit is een autoflowering cannabis soort met zowel indica als sativa invloeden. De plant ziet eruit als een mooie indica/sativa hybrid met dikke bladeren en een open structuur.

De indica kant van deze varieteit zorgt ervoor dat deze soort een nog kortere groei- en bloeitijd heeft gekregen. Quick Fruit is een zeer snelle groeier en de eerste tekenen van bloei zijn al rond de 17/18e dag zichtbaar, waarna ze zal afbloeien in 6 tot uiterlijk 7 weken. Hiermee is ze één van de snelste autoflowering soorten verkrijgbaar.

Zoals de meeste autoflowering soorten is de Quick Fruit een makkelijk te kweken plant die tegen een stootje kan. Voor de buitenkweker is er het voordeel dat deze soort goed tegen kou kan. Ideaal dus voor mensen die niet gezegend zijn met een warm en zonnig klimaat.

De smaak van Quick Fruit is, zoals gezegd, zeer zoet en fruitig en ze is zacht op de longen met inhaleren. Om de smaak zo zoet mogelijk te krijgen, is het belangrijk om de buds na de oogst voor een periode van minimaal 2-3 weken rustig te laten drogen. Het effect van Quick Fruit is goed gebalanceerd met een relaxte high, maar ook intens met een lichte body buzz.

Quick Fruit is 100% autoflowering en voltooid haar levenscyclus in 60 - 65 dagen. Van zaadje tot oogst!


 Type  Ruderalis - Indica - Sativa
 Genetica  Lowryder #2 x Grapefruit
 Sexe  Feminized
 Autoflowering  100%
 Hoogte binnen  30 - 90 cm.
 Hoogte buiten
 1.1 - 1.3 meter
 Opbrengst binnen (optimale condities)  400 - 500 gr/m2
 Opbrengst buiten (optimale condities) 
 40 - 80 gr/plant
 Van zaadje tot oogst
 60 - 65 dagen
 THC %
 12 - 14%                                                       

Bestel een verpakking van 6 zaden en krijg één zaadje gratis!