Bestel Info

 

 

Hoe een bestelling te plaatsen

Je kan op verschillende manieren bij AC Genetics je bestelling plaatsen. De makkelijkste manier is om je bestelling op deze website te maken.

Als je niet de mogelijkheid hebt, of niet wilt, om je bestelling online te plaatsen, dan kan je een order formulier downloaden (.pdf-file) en het naar ons opsturen of emailen. Vergeet alstublieft niet om je contact informatie en betaalmethode te vermelden.

Naar boven

 

Verzend Info/Kosten

Je bestelling zal meteen worden verstuurd na het ontvangen van je betaling. Verreweg de meeste bestellingen worden nog op dezelfde dag verstuurd.

Levertijd:

Nederland: 1 dag
Europese Unie: 3-7 days

Verzendkosten: GRATIS!

Als je bestelling is verstuurd, zal je een bevestigingsemail ontvangen. Je kan de status van je bestelling ook online bekijken in je account. Als een product per ongeluk tijdelijk niet op voorraad is of er een ander probleem ontstaat, dan nemen we dezelfde dag contact met je op.

Naar boven

 

Discrete en snelle verzending

Al onze verzendingen zijn discreet., dus alleen jij zal weten wat de envelop die je ontvangt bevat. Op de buitenkant van de envelop bevind zich alleen jouw naam en adres, een retouradres en een postzegel.

Naast onze discretie zijn we ook erg snel. Verreweg de meeste orders verlaten ons kantoor binnen 24 uur na ontvangst van je betaling. Binnen de Europese Unie worden enveloppen meestal binnen 3-7 dagen afgeleverd.

Voor normale zendingen maken we gebruik van TNT Post, ABC Mail
Voor express zendingen maken we gebruik van: Skynet, DHL

Naar boven

 

Betaalmethoden

Er zijn 2 manieren om je bestelling te betalen: Overboeking via de bank en cash.

Bank overboeking

Maak een (internationale) overboeking van jouw bankrekening naar die van ons:

Als je een bank overboeking maakt, vergeet alstublieft niet om je ordernummer erbij te vermelden, zodat we je betaling aan je bestelling kunnen matchen.

Cash

Het is mogelijk om cash per post op te sturen. Geaccepteerde valuta zijn: Euros, Engelse Pond, Zwitserse Franken en Amerikaanse Dollars. Geen muntgeld. Geld opsturen per post is enigszins een risico, dus verstuur het aangetekend als je zekerheid van aankomst wilt.

 

Naar boven

 

Privacy Policy

We begrijpen zeer, zeer goed waarom privacy zo belangrijk voor je is, dus...

  • >>> We versturen je bestelling in een onopvallende, discrete envelop. Uiteraard zitten er geen stickers, logo's etc. op die een aanwijziging zouden kunnen zijn betreffende de inhoud.
  • >>> De naam AC Genetics zal niet op je bankafschriften terecht komen. De naam TDSM Trading zal daarvoor in de plaats komen.
  • >>> We zullen je informatie nooit weggeven of verkopen aan een derde partij. Uitzondering hierop zijn de bedrijven die noodzakelijk zijn om je bestelling te kunnen afhandelen, zoals bijvoorbeeld een verzendmaatschappij.
  • >>> Je bestelling wordt afgehandeld op een beveiligde server.

Naar boven

 

Disclaimer

Lees onze Disclaimer goed door voordat je een bestelling plaatst.

Naar boven