Over AC Genetics

Over Ons > AC GeneticsAC Genetics staat voor:    Autoflowering Cannabis Genetics.

Zoals de naam al suggereert; AC Genetics is een cannabis zadenbank die zich volledig heeft toegelegd op de productie van cannabis zaden die automatisch in de bloei schieten, ongeacht het aantal lichturen per dag (= autoflowering).

Toen enkele jaren geleden de eerste autoflowering cannabis zaden op de markt kwamen, raakten we meteen verliefd op deze 'nieuwe' cannabis soortjes. Ondanks dat de eerste autoflowering zaden enigszins hun beperkingen hadden, waren we volledig overtuigd van de enorme potentie van deze soortjes en zijn we meteen vol aan de slag gegaan. We raakten zelfs enige tijd bijna onze interesse kwijt in de 'klassieke' sativa's en indica's! Enkele jaren, vele kruisingen en experimenten later hebben we een uitgebreide en interessante collectie van autoflowering cannabis zaden opgebouwd.

Zoals eerder vermeld zijn al onze soortjes 100% autoflowering. Tevens hebben al onze soortjes met een gemiddelde groei- en bloeitijd van slechts 60-70 dagen een zeer korte levenscyclus. Van zaadje tot oogst! Voor de buitenkweker betekent dit dat het nu dus mogelijk is om meerdere malen per jaar te oogsten. Daarnaast worden deze soortjes in het algemeen niet zo heel erg groot, dus ze zijn zeer geschikt voor balkons (zelfs de vensterbank!), kleine tuintjes en plekken waar ze niet mogen opvallen. Autoflowering cannabis zaden zijn dus zeer geschikt voor de discrete guerilla kweker.

Al onze autoflowering cannabis soortjes hebben hun eigen specifieke en karakteristieke eigenschappen. We selecteren alle genetica op stabiliteit en betrouwbaarheid, waarbij we ons tevens focussen op de smaak, het effect en de opbrengst. We zijn continu bezig om de genetica elke keer weer een stap verder te brengen. Daarnaast hopen we jullie in de toekomst te verrassen met nieuwe, interessante autoflowering cannabis soorten.

Al onze zaden zijn gefeminiseerd, dus er zullen alleen maar dames tevoorschijn komen. De zaden worden in relatief kleine hoeveelheden geproduceerd en uiteindelijk met de hand geselecteerd. Onze zaden zijn altijd vers, rijp en hebben een stevige kiemkracht. Op elke verpakking staat een batchnummer genoteerd.

AC Genetics is gevestigd in Amsterdam, Nederland.

AC Genetics: your source for original Feminized Autoflowering Cannabis Seeds.